Bestie poprvé na hale

Na konci února 2016 se konal ufobalový halový turnaj v Ivančicích. Poprvé se na hřišti pod střechou představili také Chlupatý Bestie v novém složení. Dalo to trochu práce, ale nakonec se tým sešel a čítal sedm hráčů. Několik hráčů si na roverském turnaji zahrálo vůbec poprvé a to budilo dojem, že se bude jednat o slabého soupeře. Bestie sice skončily na osmém místě z desíti, s několika favority ale zápasy dopadly rozdílem pouhého gólu ve prospěch papírově silnějšího.

Větší část týmu byla složená z členů našeho střediska, podívejme se na jejich turnajové statistiky, které se zde poprvé odzkoušely a osvědčily se.

Celkově se na turnaji alespoň jednou bodově prosadilo 73 hráčů. Nejlepší holčičí nahrávačkou byla Maurie, která byla s dvanácti asistencemi na třetím místě holčičího kanadského bodování. Na 14. místě byl Oriak, který osmkrát skóroval a šestnáctkrát přihrál na gól. Střelecky se dařilo Jášovi, k patnácti gólům si ale nepřipsal jedinou nahrávku. Poměrně vyváženou statistiku měl Cherpee – 9 gólů a 7 asistencí. Jirka z Medvědů dal dva góly, čtyřikrát nahrál a odchytal jedno utkání v brance, v níž získal 57,1% úspěšnost a byl tak sedmým nejlepším gólmanem turnaje z celkových 27.

Ambiciózní tým se určitě představí i na tradičním jarním turnaji!

Tento záznam byl publikován v Článek . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *