Horoskop

střelec (23.11. – 21. 12.)

láska a přátelství: Vaše veselá povaha vás nikdy nenechá ve štychu. Ostatní znamení přátelskou povahu střelců vždy ocení.

zdraví: Zdraví si chraňte! Vaše tělo není tak odolné, jak si možná vaše odvážná duše střelce myslí.

škola a práce: Pracovat umíte, když je třeba. A to platí i pro měsíc prosinec. Žádné překážky by vám neměly zkřížit cestu.

činnost vhodná pro tenhle měsíc: Zkuste se literárně projevit. Potřebujete se trošku vyjádřit.

vodnář

Vodnářům v měsíci prosinci odvaha dovolí ozkoušet extrovertní život. Nejspíš se jim ale nezalíbí a vrátí se ke své původní povaze.

štír

Vy silní štíři! V těchto dnech vás Merkur podpoří. Pracujte proto na něčem velkém, na něčem větším, než teď pracujete.

ryby

Rybám bude dopřáno zdraví. Je ale otázka, zda si ho budou vážit. Takových radostí mají ryby mnoho a měly by si to uvědomit.

blíženci

Konec roku je blíž a blíž a blíženci neví, kam by dřív skočili. Přehršel aktivit a roztěkaná mysl z nich udělá vystrašená koťátka. Podpořte je.

panna

Jsou Vánoce! Milé panny, mějte prosím více pochopení pro nás, ostatní, kteří tolik nelpí na preciznosti. Uvidíte, že nastane harmonie.

kozoroh

Co se to děje? Že by proslule tvrdohlaví kozorozi dokázali malinko ustoupit? Přesvědčte se sami, jak se vybarvili.

váhy

Váhy by se měly mít na pozoru – v zaměstnání či škole na ně bude číhat nějaká faleš. Je už na nich, aby tuto nepřístojnost co nejdříve odhalily.

lev

Lvi se budou muset držet na uzdě, aby všem svým řevem nemuseli dát najevo, kdo je tady král zvířat. Prosinec pro ně bude velmi tíživým obdobím.

býk

Býci celý prosinec prožijí těšením se na Vánoce. Co jiného by si mohli přát, než teplo domova, přítomnost svých blízkých a vůni skvělého zemitého jídla?

beran

Čekejte velký zvrat v oblasti přátelských vztahů. Nebojte se ale zklamání či nedorozumění – Venuši na obloze čekejte v dobré poloze.

rak

Starejte se. Vánoce jsou k tomu určeny. A nechte o sebe pečovat jinými. Kdo jiný si to zaslouží, milí raci?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *