Medvědí koutek

Milí Medvědi a milá Medvíďata,

měsíc se s měsícem sešel a je tu opět váš velice oblíbený Medvědí koutek! Jaká je nejaktuálnější novinka? Náš oddíl obsadil první, druhé a čtvrté místo na Červeném Harhulovi! Wow! Gratulujeme! Také jsme byli na podzimní výpravě v Přerově, kde jste se jakožto Helloweenské rodiny snažili ukořistit co nejvíce cukrlátek a to se povedlo Kollpyho rodině.15052162_1304172529602426_1275444654_o

A co nás vlastně ještě čeká v roce 2016? Na startu prosince Mikulášská akce, kdy budeme na naší klubovně a budeme dělat různé zajímavé věci! A vrchol roku 2016? Vánoční výprava! Skauti pojedou od pátku do neděle, vlčata se pak připojí o den později. Jako již tradičně je potřeba, aby si každá družinka připravila scénku na dané téma a také si v sobotu večer předáme různé dárečky. Jako vždy proběhne také vyhlášení STŘÍBRNÉ GEMY, takže je určitě na co se těšit!

Spoustě z vás se už také podařilo v celoroční hře vycraftit různé zajímavé předměty a někteří už mají dokonce i diamantové meče, tak jen tak dál. Mějte se!

Doak

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *