Horoskop

váhy (23.9 – 21.10.)

láska a přátelství: Nesnažte se tolik lovit. Naučte se věřit na osud a začnou se dít zázračné věci. Stačí věřit.

zdraví: Zdravím budete v říjnu zcela prostoupeni! Jakmile to ucítíte, využijte toho k nějakým fyzickým aktivitám. I lenoši si přijdou na své.

škola a práce: Hvězdy vám bohužel v této oblasti nepřejí. Nepouštějte se proto do velkých projektů, mohlo by to dopadnout špatně.

činnost vhodná pro tenhle měsíc:

Kdy jste se naposledy zasnili? Plánovali velkou budoucnost? V říjnu vám to půjde moc dobře.

štír

V říjnu to přijde! Velká láska! Teda pokud obvykle zakabonění štíři někomu věnují svůj úsměv. Vyhledávejte znamení!

střelec

Střelci vyráží do ulic! A to v nové síle, protože si už zvykli na normální školní režim. Bacha na ně, v říjnu se jim těžko odolává.

blíženec

Blíženci nebudou jako obvykle dvojí osobnosti, nýbrž trojí. Kdo se v nich má potom vyznat! Udělejte nám to snažší a mluvte přímo, blíženci.

býk

Vyražte s přáteli na piknik! A nestěžujte si tentokrát, že jich máte málo. Jsou to skvělí lidé. Býci si prostě umí vybrat.

lev

Zkusili jste někdy milovat své blízké víc, než sebe? Jestliže jste správný lev, myslíte si, že je tomu tak stále. Ale je tomu opravdu tak?

panna

Vaše puntíčkářské já si malinko odpočine a vy okusíte jiný, pro vás nový, pohled na svět. Nám nepannám nezbývá nic než vám přát zalíbení.

vodnář

Vaše bláznivá povaha pozitivně nabíjí. Až si zase nebudete vědět rady s rozveselováním, chovejte se prostě jako vy. Lidé vědí, proč s vámi sdílí svůj čas.

rak

Obrňte se! V říjnu vás čeká mnoho nástrah, které zranitelní raci těžko překonávají. Příprava vám dodává sílu, nezapomeňte na ni.

beran

Zanechte všech povinností i nepovinností a postavte se za záchranu vašeho vztahu. V desátém měsíci bude mít namále.

kozoroh

Venuše vám v říjnu nakloněna nebude, ale to neznamená, že nemůžete pokoušet štěstí. V říjnu ho budete mít nad hlavu.

ryby

Lidé vám budou rozumět více než jindy. Využijte toho při hledání nových známostí. Rozpoložení hvězd ve třetím týdnu vám přímo nahrává.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *