Námořnický výcvik

Na zahajovací výlet, který proběhl 10.9.2016,  jsme se sešli opravdu brzy. V 7:3unnamed-20 jsme se potkali na nádraží v Králově Poli a v 8:10 jsme nastoupili do mírně zpožděného vlaku. V něm jsme se trošku lépe poznali a zjistili jsme o kamarádech opravdu zajímavé věci. Například už víme, že nikdo z nás není jedináček a také to, kdo umí zpívat, kdo má doma koloběžku a kdo rád tancuje.

Vystoupili jsme v malebné vesničce Ořechov, který se nachází v okresu Žďár nad Sázavou. Po chvíli cesty po modré značce jsme viděli, jak se Willy Fog sází o to, že objede celý svět do konce června tohoto roku. Jenže Willy to samozřejmě nezvládne sám a my jsme mu přispěchali s chutí na pomoc. Pan Fog nás ale upozornil, že být námořník není tak unnamed-1lehké, a že si nás bude muset otestovat. Například jsme si zkusili, jak se kormidluje, jak se váže lodní uzel, aby nám neuplavala loď nebo také to, jak se vypořádat s piráty.

 

Willy byl s výkonem nás všech spokojen, a proto jsme si nás vybral jako svou posádku pro dlouhou cestu kolem světa. V Jabloňově jsme nasedli na autobus, který nás dovezl přímo do Brna, a my jsme mohli příjemně unavení odejít domů.

Maurie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *