Horoskop

blíženec (22. 5. – 21. 6.)

láska a přátelství: Je na čase začít nanovo a přestat řešit staré známosti. Venuše vám nakloněna bohužel nebude, soustřeďte své síly raději jinam.

zdraví: Po fyzické stránce budete zdrávi jako ryby, využijte toho jak jen to půjde. Opatrujte však svou duši, v měsíci vašich narozenin bude křehká jako porcelán.

škola a práce: Přibližně v polovině měsíce si uvědomíte, že nemáte prostor pro relaxaci. Přestože si to aktivní blíženci nepřipouští, odpočinek je víc než důležitý pro žití v harmonii.

aktivity vhodné pro tento měsíc: piknik s kamarády, tenis, učení se novým jazykům, pobyt ve vodě

členové střediska narození v tomto měsíci: Ema Velínská, Peax, Aleš Moravec, Magda Pompová, Zeepy, Marek Trotzmuller, Ema Rezková, Filda Černý, Matěj Chovanec, Dan Šebek, Souri, Loris, Míša Uherka, Martin Matyáš?

kozoroh

Sice nebudete tento měsíc zářit intelektem jako vždy, ale zato si vyzkoušíte působit na lidi svým půvabem. A to se vyplatí, nemám pravdu?

panna

I když se váš smysl pro metodiku málokdy setkává s pochopením, v měsíci červnu přinese růže. Měsíc v Merkuru vám navíc zlepší vaše analytické schopnosti. Jděte tedy úspěchům vstříc.

ryby

 Dost výstředností! Ať už jste ryba proslulá modními výstřelky anebo šokujícími výroky, zklidněte na chvíli svoji výstřední mysl. Plavat s proudem je pro ryby sice těžké, ale přinosné.

býk

V červnu vás čeká veliké rozhořčení. Připravte se na to, ať svojí výbušnou povahou nezraníte city někoho blízkého. Znáte pravidlo nadechni se, než něco řekneš? Pro býky platí dvojnásobně.

rak

Dávejte si pozor, co a komu svěříte. Vyhledávejte jen důvěryhodné lidi, kteří vám dobijí energii a spraví náladu. Venuše jich vám v následujícím měsíci poskytne hodně. Stačí se hledat správně.

střelec

I když naděláte několika lidem nechtěné trápení, díky vaší roztomilé nevědomosti vám bude odpuštěno. Příště si už snad budete dávat pozor.

váhy

Pusťte se do něčeho nového, vyzkoušejte jiný způsob žití, nebo alespoň zavítejte do neznámého prostředí. Takto nevšední zážitek vám vrátí chuť do vašeho všedního života, který jste už považovali za nudný.

lev

Práce budete mít až na hlavu, vyhlídky pro vás nejsou nejsvětlejší. Kéž byste uměli řešit svoje problémy tak ladně, jako ty cizí. Vydržte ale, jste silní.

vodnář

Váš přehnaný racionalismus začne brzy otravovat vaše nejbližší. Vneste do svého života více citů. Ač se to většinou vodnářům nezdá, lidské srdce je také důležité.

beran 

Do vašeho života zavítá změna v podobě nového člověka. Buďte pozorní, tato změna vám může změnit život k lepšímu.

štír

Štíři! V tomto měsíci se můžete spolehnout pouze na sebe, čeká vás velká zrada. Nenechte se ale zklamat, lidé chybují a vám zbývá se smířit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *