Horoskop

Býk (21.4. – 21. 5.)

láska a přátelství: Vaše partnerské vztahy se tento měsíc se tento měsíc budou velmi dobře rozvíjet. U přátelských vztahů si dejte naopak pozor – ne všichni jsou takoví, jak se tváří.

zdraví: Pokud se cítíte unaveni, nezoufejte. Jarní únavu hravě zvládnete procházkou na vaše oblíbené místo.

škola a práce: Máte pocit, že vaši snahu nikdo neocení? Nevzdávejte to. Odměny se dočkáte přibližně v polovině května.

aktivita vhodná pro tento měsíc: Dovolte si malý prohřešek a zastavte se na vaši nejoblíbenější zmrzlinu. Jedině vám to prospěje.

členové střediska narození v tomto znamení: Robin Maršálek, Radovan Mišák, Prokop Řehan, David Kocián, Orwen, Axie, Evanii, Terka Procházková, Sandra Takáčová, Cleris

Beran

Držte svoji impulsivnost trochu na uzdě, okolí to jistě ocení. Udělějte si také čas na své příbuzné, později zjistíte, že čas s nimi je mnohem dražší než skvělé vzdělání či práce.

Blíženci

Naštěstí v květnu nebudete tak nápadně proměnliví, jako obvykle. Využijte toto období k stereotypní práci, která vám jako mávnutím kouzelného proutku půjde od ruky.

Vodnář

Potřebujete nějakého blížence, aby zahnal každodenní šeď vašeho života. Brzy budou slavit narozeniny, tudíž máte jedinečnou příležitost kontaktovat je. Do toho.

Váhy

Váhy! Neváhejte a pusťte se do činnosti, kterou již dlouho odkládáte. Nová aktivita vám jistě rozproudí krev v žilách.

Lev

Skloňte na chvíli svou povýšenou hlavu. Lidi můžete vábit i úsměvem. Ten máte kouzelný, tak se ho nebojte hojně využívat.

Střelec

Lidské city jsou zranitelné a vy obzvlášť byste si na ně měl dávat pozor. Potom bude vaše kouzlo doslova neodolatelné.

Štír

Zkuste někdy veřejně přiznat, že jste neměli pravdu. Kladná reakce okolí vás jistě překvapí a vy se budete cítit na výši.

Panna

Uvolněte se. Přenechte práci občas jiným a nechte na sebe dýchnout jarní vánek. Lidé mají rádi změny a ta vaše je k vám přitáhne.

Rak

Pokud je květen měsícem lásky, tak pro raky to platí dvojnásob! Vyčkávejte a těšte se.

Kozoroh

Najděte si čas na citovou chvilku. Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké to asi je rozhodovat se srdcem? Zkuste to. Venuše vám bude držet palce.

Ryby

Jaro je obdobím nových začátků. Zamyslete se, kterým směrem se váš život ubírá. Je to tak, jak byste si přáli? Život je pouze ve vašich rukou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *