Beruščí koutek

Co se nestalo, opět se tu setkáváme. Máme tu další chvilku u koutku a (jak už je zvykem), já to budu nekonečně protahovat a vychutnávat si každé písmenko na klávesnici. A tak, abyste se příliš nenudili a neproklínali článek spolu se mnou, využijte momentu volna. Uvařte si kávu, oblečte si vlněné ponožky a lázeňský župan, zastavte kukačky po babičce, pusťte si Vaši oblíbenou desku, usaďte se do křesla, dýchejte. Vychutnejte si kávu a dnešní článek.

Jak se říká, vše má svůj čas. A zdá se jakoby i čas oddílu Berušek konečně nadešel a přinesl své dlouho očekávané ovoce. Družinka Lišek se rozrostla na 16 členů! Příští rok snad přijde čas i na rozdělení do dvou družinek, a tak si i my budeme moci vychutnat nejen kávu, ale také pohodové schůzky a čím dál větší oddíl. Jen ať Fénix zase vstane z popela!

Po skvělých novinkách tu máme i akce, které se za poslední měsíc udály. Byly taky tak sladko-hořké s jemnou pěnou, jako moje karamelové latté. Na začátku poklidný jednodenní výlet do Adamova, ve středu kelímku kofeinováIMG_6002 bomba zábavných, dosti šílených schůzek a konečně na dně… výrazná chuť karamelového sirupu sladkého jako Velikonoční výprava. Ježíš vstal z mrtvých, kluci nás tradičně poštípali mrskačkou po zadku a korunovali jsme to hostinou. Dokonalý závěr měsíce, řekla bych. A když už jsem mluvila o čase, pomalu ale jistě se nám blíží šutry! Doufám že se nás tam potká co nejvíc. 🙂 TTT a letní tábor se nám také přibližuje, ale to už bych moc předbíhala… Berušky teď čekají schůzky, schůzky, výlety a další schůzky. Snad je každá lepší než ta předchozí.

Pokud Vám již z kávy nic moc nezbývá, hudba dohrála a vlastně už máte důležitějš věci na práci než sedět v křesle, omlouvám se za zbytečné zdržování. Ale doufám, že jste si tuhle krátkou chvíli užili stejně jako já. Taky bych se už měla zvednout a začít něco dělat. Dokud mám dost kofeinu v krvi.

Bylo mi potěšením se s Vámi podělit o zprávy z oddílu Berušek a zpříjemnit den sobě a snad i ostatním. Užijte si i měsíc následující a brzy se znovu uvidíme u Beruščího koutku pohody ve vlněných ponožkách a lázeňském županu.

Au revoir, Vintu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *